Αυτή είναι η παραλία στη δεξιά πλευρά του οικισμού. Περιβάλετε από άμμο και βότσαλα.
Στην παραλία αυτή υπάρχει ένα κομμάτι με ομπρέλες και ξαπλώστρες και το υπόλοιπο είναι ελεύθερο. Η ομπρέλα με δύο ξαπλώστρες κοστίζει 5 ευρώ.
Στο πάνω μέρος και κατά  μήκος της παραλίας υπάρχουν αλμυρίκια που δημιουργούν  φυσική σκιά. Επίσης υπάρχει και ντους.
 

Αυτή είναι η παραλία στην αριστερή πλευρά του Ηραίου. Η παραλία αποτελείτε από άμμο και βότσαλα. Στο μεγαλύτερο μέρος της υπάρχουν ομπρέλες με ξαπλώστρες με την ίδια τιμή όπως η προηγούμενη .
Διαθέτει και αυτή ντους, μια χημική τουαλέτα και ναυαγοσώστη.
 Δίπλα από την παραλία βρίσκετε ο Ίμβρασος ( μικρό ποτάμι) στο οποίο υπάρχουν χελώνες. Μπορείτε με τα παιδιά σας να τις επισκεφτείτε και να τις προσφέρετε λίγο ψωμί.
Κάθε χρόνο η παραλία αυτή παίρνει Μπλε Σημαία.

Η παραλία του “Παπά” βρίσκετε 15 λεπτά με τα πόδια μετά το μικρό λιμανάκι του Ηραίου. Το όνομα της το πήρε πριν πολλά χρόνια από τον   ιδιοκτήτη της που είναι Ιερέας και βρίσκετε συχνά εκεί.
Η παραλία αυτή αποτελείτε από βότσαλα και έχει μόνο ομπρέλες με ξαπλώστρες τιμή και εδώ είναι η ίδια με τις προηγούμενες. Επίσης υπάρχει τουαλέτα και ντους.
Η θεά από την παραλία είναι  υπέροχη ( από τον κόλπο του Ηραίου μέχρι και το Πυθαγόρειο). Καλά θα είναι πάντως να εφοδιαστείτε με πλαστικά παπούτσια.

Για αυτούς που αγαπούν την ηρεμία υπάρχουν υπέροχοι κολπίσκοι πίσω από την παραλία του “Παπά”. Η πρόσβαση με το αυτοκίνητο είναι δύσκολη και ίσως χρειαστεί να περπατήσετε. Πάρετε οπωσδήποτε νερό μαζί σας γιατί οι παραλίες είναι ερημικές, αλλά η ανταμοιβή  με την θέα αξίζει τον κόπο.